Friday, April 20, 2012

goodbye holiday

cuti seminggu sudah sampai ke penghujungnya. lepas nih takdop dah cuti panjang2 macam ni sampaiiiii la habis belajar. 4 months to go! 3 bulan lagi untuk surgery, lepas tuh exam finale, lepas tuh pre-internship 3weeks lepas tuh baru lah betul-betul habis isitu 2 hari sebelum raya!


so raya pertama kali sebagai isteri di mesir sahaja lah. tak payah nak bertekak berebut balik kampung raya first. heheh. itu kita boleh start taun depan. ;p

cuti seminggu ni takde la buat apape pon. berehat dan berehat dan berehat sahaja. sehari je tri ke fayoum haritu lepas tuh sambung berehat berehat berehat. compensate cuti seminggu yang penuh dengan berjalan kaki.

nak bercerita pasal italy kat belog tapi punyalah malas busy. hehe lagipula sape je la yang bukak belog ni kan. kikiki. petang ni ada advance course so dah start lah kelas unofficially harini. tapi bila tengok jadual untuk paeds surgery pon takdelah busy. surgery ni memang la tak berapa nka busy, alhamdulillah. so boleh lah gunakan masa ini dengan mencover segala benda internal med dan juga surgery. TAK BOLEH NKA MAIN-MAIN DAH!!!!

campo di fiori, roma.
later!

0 penyebok: