Monday, May 21, 2012

plastikos

assalamualaikum....

lamenye melupakan belog ini hehe. biasalah wanita busy berkerjaya surirumah separuh masa, tak hengat dah belog-belog ni. lagi pula sebok dengan kelas lah hape bagai. eceh.

sekarang ni nak habis dah pon round plastic surgery. bila nak exam je baru nak updet belog. motip? nampak sangat takleh khusyuk nak bace buku. -__-

mencoret panjang-panjang bukanlah noure namanya. oleh itu marilah korang tengok gambar kat bawah ni xtvt sepanjang advanced course minggu lepas. walaupun beberapa ketul je pon gamba hahaha.  dah habis dah advanced course yeayyyyyyyy. dah berminggu-minggu hari jumaat tak cuti. sobs.

sekarang ini mesir sedang sibuk dengan pilihanraya presiden. harap segalanya berjalan dengan lancar tanpa ada pertumpahan darah. aminnn. biarlah revolution ini berjaya sehingga ke akar umbi pokok pangkal daun buah dan segalanya.

dah tak sabar nak habis belajar. nak balik malaysia. oh rindu gila kampung halaman! few months left. tapi bila mengenangkan final exam rasa sangatttt scaryyyyyyy. T_____T
be strong be strong. 


belajar cucuk-cucuk orang. eh ni bukan orang ni patung. tapi ai dah cucuk tangan hasben ai 2 minggu lepas pastuh takmo bagi tangan sendri kene cucuk. hahaha ;p

lalu encek hasben pon pegi cari mangsa yang lain hehe
 
belajar menjahit-jahit. walaupun bayak sembang je lebih. dokter ajar simple suture saye dah advanced pergi buat segala macam jenis sutures. ;p

last gambar ni ialah my first suture on human being ever! semat kan. HAHAHA. ni sebenanye gamba 2 tahun lepas masa attachment. eh rasanya dah masukkan dalam belog lah! 

0 penyebok: