Thursday, June 21, 2012

morning

saya nak meluah perasaan lah kononnye kat belog ni pasal satu bende. tapi asik type delete type delete all type type type delete all. hahahaha lepas tuh malas dah. biarlah simpan dalam hati nanti luahkan perasaan/pandangan/pendapat kat suami je. kehkehkeh.

rasenye ai ni memang tak berbakat nka tulis benda-benda serius kat belog ni lagi satu macam segan je nak bagi pendapat/pandangan/mengupas sesuatu isu. inferiority complex. dan sebab utama tak reti nka susun ayat bagi cantik haha. lagi suka cakap directly dengan org rapat2 pasal satu2 isu untuk dibincangkan eceh. 

dan tak semestinya org yang tak bercakap pasal satu2 isu hot pada masa itu dan tak tolong trending kan kat twitter/facebook die tak mengambil tahu pasal satu2 isu tuh. ye dok. 

harini cuti lagi. suami buat muke bila ai bgtw cuti harini. hohohoho. exam vascular nih masih misteri bila sebenarnya. so rasa bersalah perlu ke study vascular dengan serius dah atau masih boleh study bende lain. banyak sangat bende nka kene study untuk final ni. rasa nak nangissssssssssssss. T_______T orang lain especially yang cemerlang2 one dah siap dok buat mcq dah. gua masih lagi terkedek2 nak baca satu buku tuh. 


exam just around the corner. aaaaaaaaaaaaaaaaaa stress! 

p/s: pagi2 dah membebel kat belog, this is rare. so marilah studyyyyyyyyyyy. 

0 penyebok: