Thursday, June 14, 2012

photographic memory

assalamualaikum.

harini encik suami exam kat department nephro yang terkenal dengan kehorror-an nya itu. tapi suami saya tuh macam biasalah time exam tak exam rilek je. banyak kali
membebel
suruh baca buku tak jugak bukak2 buku tuh. saye yang lebih banyak bukak buku kot. tapi he knew his target for the day. baca xsampai 2 jam dah tutup buku.

malam sebelum exam semalam bersoal jawab dengan suami. beliau suh tanya benda dalam buku tuh. hampir 2 jam jugak la mengadap buku nephro dan kertas int med general examination tanya beliau macam2 tapi yang sangat kagumnye hampir semua bende beliau ingat. bila masa lah suami aku study ni?! cemerlang tak hengat. sampai ade certain part baru lah paham ohhh camtuh rupenye. camni rupenye. i dont like nephro that much. susah betol nak grab sume bende. T__T jeles sangat dengan orang yang ada photographic memory ni. senang sangat nka ingat. you can be one, just train yourself to be one! ;))

alhamdulillah bagus jugak encek suami exam kat nephro, banyak bende dah boleh paham dah. insyaAllah. hehe. beliau exam pukul 12 nanti. saya doakan beliau dapat dokter yang baik dan dipermudahkan segala urusan. amin.

oh harini saya cuti. hehehe esok cuti, sabtu cuti, ahad cuti. banyak sangat cuti nih. mana boleh berpoya-poya bersenang hati dah. kene baca buku. final nak dekat dah. doakan!!


 



0 penyebok: