Tuesday, June 19, 2012

visible body

sekarang kan tengah surgery. so bila nak power surgery kene lah power anatomy. basic weh basic. tapi ntah hapa lah saya belajar masa anatomy dulu banyak benda macam tak pernah belajar. T____T

jadinya cuba lah cari anatomy book pdf ke hapa kan sebab malas nak bukak buku anatomy dolu-dolu. carik punya carik punya carik jumpa lah 3D Human Anatomy yang ohsem. sila rujuk gambar di bawah. and i loveeeeeee them. seronok bermain-main dengan benda nih. boleh pusing pusing 360 degree. boleh zoom in zoom out nak tengok kecik besar structure. boleh hilangkan or fade kan benda sekeliling. kalau heart tuh boleh nampak valve kat dalam sume. ohhhh i loike.

 
 
 

bende nih sume kene download content die tapi bukak kat browser. takde internet pon boleh je bukak. walaupun tak la perfect details sangat but it help me a lot! ;))


2 penyebok:

han! said...

noure nk link

noure said...

tak simpan link donlot haritu. pastuh xjumpe balik dahhh.