Saturday, July 14, 2012

1paperdown

alhamdulillah dah habis paper written untuk internal medicine. alhamdulillah soalan MCQ takla 'killer' sangat macam end round exam haritu. tapi untuk essay tuh hi hi hi banyak jugak la ai main goreng je sukahati. ada soalan yang insyaAllah jawab dengan konfiden ada soalan yang tak berapa nak konfiden. SHOUD BE LESS THAN 15 LINES. saye kan skema kene la tak lebih 15 line walaupun mostly tak sampai pon 15 lines tuh ;p tapi takpe, dah berusaha sehabis daya, marilah bertawakkal kepada-Nya. doa lah doktor pemurah je marking paper ai tu.

next, clinical integrated exam for medicine nih. bernasib baik ada gap 2 hari. tapi encek suami exam esok. harap semuanya dimudahkan.

8 hari tak keluar rumah mengadap buku 18 jam sehari. serius mentally exhausted tapi perjuangan harus diteruskan.

teruskan berdoa untuk saya suami dan rakan-rakan lain! thank youuuuuu ;)

0 penyebok: