Tuesday, July 17, 2012

goodbye

alhamdulillah! perasaan kegembiraan yang tak terkata. i'm the happiest person on earth! this one of the most heavy subject, the most that give me mental torture. it's oooovvveeeerrrr now. ;))))

harini adalah hari clinical integrated exam, you have to take full history of patient, by yourself, on whatever disease they might have in medicine based on the lucky draw number you chose earlier. masa untuk menggunakan semua vocab arab yang ada di dalam diri. yosh! saya dapat case chest. aaa scary jugak masa mula-mula. chest memang la antara yang ai paling risau. alhamdulillah berjaya mengharungi exam dengan jayanya walaupun taklah perfect sangat tapi berpuas hati dengan diri. walaupun masa bagitau findings kat doktor berterabur itu ini. haha. dan doktor2 jugak baik je. ;))

next pulak problem solving dapat iron deficiency anemia. thank you Allah. thank you suami, thank you  mak abah family dan kawan-kawan yang banyak membantu dan mendoakan saya. 

farahin number 2, me number 3, kami memang tak dapat dipisahkan lansung walaupun amik kad nombor tuh randomly je. exam sentiasa je sebelah-sebelah since my ID number is after her. jodoh kuat sangat haha. 

dan after exam, berdating la dengan suami. hihi. ke carrefour membeli stock untuk ramadhan yang bakal menjelma. ramai gilaaaa manusia semua orang beli barang macam beli stock untuk setahun. 

 
 
quality time with tersayang ;)

next surgery! tapi harini marilah merehatkan otak yang dah nak edema dengan maklumat ni. esok baru study sampai lebam lagi. later!

0 penyebok: