Thursday, July 5, 2012

The Final Battle!

cherry in summer ;)

my study leave officially begin now. dah habis dah end surgery exam. alhamdulillah. walaupun ntah hapape jugaklah jawab ngan dokter tadi. untuk mcq boleh la cemerlang insyaAllah tapi untuk osce tuh vascular macam hancus je. T____T vascular yang belajar sikit tapi bila exam soalan die. perghhhh. mantop! cardiothoracic dapat dokter maged yang sangat baikkk! kompem2 die akan bagi sumorang fullmarks. yes, sumorangg yange exam ngan die. memang die dah bagitau siap2 dah tadi. ;) tapi untuk yang lain2 dept tuh ok je kot. entah, berserah dan bertawakkal sajalah.  sangat serabut bila dah hujung-hujung tambah2 panas gilaaa rasa lemas nak pengsan dah. balik rumah nka naik tangga tuh mmg rasa nak collapsed dah. sampai rumah terus makan eskrim kegemaran. oh bahagie.

this one last exam seems to be the toughest of all. next written for internal med and integrated clinical exam. followed by surgery also with clinical integrated exam.  ok jangan pengsan dulu! dokter haysam pon cakap banyak sangat clinical exam kitorang nih. dokter, apatah lagi kami yang kena melalui nye!

warming up dulu malam ni. esok baru sprint. tolng lah otak jangan cramp. kawan-kawan i really need your prayers. doakan semua exam mudah2 saja dong.

last but not least, as always motto untuk exam dari zaman SPM dulu.
TABAH LAH MENGHADAPI EXAM!
be strong noure!

0 penyebok: