Friday, July 27, 2012

serious

serious la esok habis belajar. serious la hari ni sangat malas nka bukak buku. buku ibarat sudah digam takleh nak bukak dah. aaaaaaaaa. perlu takut ke bergembire je seperti suami saya walaupun tak baca study lansung untuk clinical integrated internal med haritu tapi dapat fullmarks. heh.

dalam proses study la ni. tapi banyak sangat bermain-main nye. dan entry ini lah sebagai bukti. kekeke.

harini ada orang request nasi ayam. tak sabar nak tunggu habis exam sebenar nampak gayenye ;p

lepas exam officially no more otlob. no more delivery. no more fast food!
 
banned!

terima kasih otlob memudahkan kehidupan sepanjang exam. hahaha. pakcik otlob pon dah kenai sangat dah kot. kahkahkah.

okai perlu berusaha hingga ke akhirnya! *tetibe insaf*
later! 

4 penyebok:

CONNIE said...

sy pun sgt mls hr ni! hence i'm here :P

noure said...

hahaha sume pon malas kot. takla rase bersalah sanagt. harap exam esok mudah2 saja dong! aminnn

hujanlebat said...

otlob tu ape???

noure said...

otlob tuh mcm online service untuk order fastfood2 nih sume. dalam tuh sume fast food ade tinggal pilih je senang takyah calling2. hehe