Saturday, July 28, 2012

the end.

alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah.
dah habis dah exam. dah habis dah belajar! perasaan yang sangat tak tergambarrrrrrrrr. aaaaaaaaaaaaaaaaa. *jerit kuat-kuat*

hehehhee gembira sangat tak terkata. alhamdulillah. penat lelah belajar selama enam tahun. akhirnye tiba ke penghujungnya. tapi tak boleh nak hepi sangat. kena tunggu result dulu, lepas tuh lulus baru lah boleh grad dengan jayanyaaaa. marilah bertawakkal!

exam tadi lame menunggu je. exam sekejap gila 5 spot tuh. -__- tapi alhamdulillah, ok tak ok belakang kira. yang penting dah habis dah. no more exam lepas niiiiiiiiiiiiiiiiiiii. kalau nak kira entry kat belog ni pasal exam rasanya almost 2/3 cakap pasal exam saje. hahahahha.

lepas balik rumah tadi call emak walaupun tau time tuh nak dekat sangat buka puasa. saje kaco sekejap nak bagitaw dah habis exam. hihihi. oh ye, suami saya tak habis lagi. esok baru beliau habis. tapi gayanya dari semalam macam dah habis exam dah. itu perkara biasa -__-

oh sambung balik, lepas call omak sekejap mak suruh skype malam pulak. mak cakap mak dah belikan baju grad hhihihihi. omak la yang semangat dari haritu nak beli baju grad. hihihi.

so skype lah kite. i loike my baju grad. hehehe. tak sabarnyeeeee nak tunggu mak abah mak ayah mai mesir! ;)))

i am free...... NOT. lusa dah start pre-intership. sobsss. i need rest i need more more rest. harap-harap tak heavy sangat lah pre-intership. tak larat oih panas-panas ni lagi bila puasa pulak. dugaan besar.


anyway, kawan-kawan yang exam esok, all the best! kheir insyaAllah. ;)


awat ntah buat muke pelik budak kecik sorang ni. hahaha 

0 penyebok: