Friday, December 7, 2012

comfort zone

assalamualaikum!
hai kawan kawan sekaliannnnnnnnnnnnnnnn. lama gilos dah tak mengupdate belog. last update kat mesir sebelum balik hahahaha. bila dah sampai msia ni memang malas lah nak update2 ni busy senantiasa. hihihi

kehidupan di malaysia alhamdulillah. sangat menyeronokkan. setiap hari mestiii hujan. tapi kalau tak hujan tuh memang panas la. oh rindu winter sobs.

sekarang kat rumah banting la. hihik. banyak sangat benda yang terjadi dalam sebulan lebih dah kat msia ni.

i'm 19weeks pregnant now. dah sihat senantiasa alhamdulillah ;)
dah daftar segala benda untuk kerja. i am now a qualified doctor hiks.
berulang alik ipoh banting sebab banyak sangat hal nak kena urus
dah interview spa dan sekarang hanya tunggu surat dari SPA dan tunggu induksi.
makan tak henti-henti untuk menaikkan berat badan. bahagianya makan kat msia niiiii. all you can eat.mostly dah dapat apa yang nak alhamdulillah.

live the jobless life to the fullest! berdebar jugak nak tunggu kerja dan takut akan dicampak ke mana laaaahhh nanti dengan perut memboyot ni. boyot lah sangat. sumorang cakap perut kecik taknampak pon mcm pregnant. dah boncit sangat okaiiii. haha.

okai. update later tapi entah bilaaa. ni pon update bila org asik tanya apesal tak updet belog. tapi rasanya encik suami je yg banyak kali tanya. hahahahaha




1 penyebok:

saye kerink said...

As Salam. Kak Noure!! Alhamdulillah. Tahniah Kak Noure!! Waaaa kena live the jobless life to the fullest sungguh2! Being a doctor mesti busy. Lebih-lebih lagi kalau residency..baru baru lagi kan. ALL THE BESTTTT untuk yang akan datang! ;]